Ajuntament de Sant Cugat i INGECAL signen conveni del SEIENT SOLIDARI

signatura conveni seient solidari

El dimecres 7 de novembre, l’alcaldessa de Sant Cugat , Mercè Conesa i el director d’Ingecal , Evaristo Gutierrrez van signar el conveni que permetrà l’accés gratuït als cursos de formació d’aquesta consultora als aturats santcugatencs.

INGECAL ha creat el Seient Solidari, per permetre a persones en situació d’atur, la participació gratuïta a les activitats formatives que organitzem. És un projecte que s’incorpora a les nostres actuacions a l’àmbit de la responsabilitat social corporativa, i que s’ha desenvolupat a partir d’un suggeriment intern d’una de les nostres col•laboradores.

Davant la situació econòmica i el número de persones aturades en Catalunya, INGECAL reservarà gratuïtament, un 20 % de les places de les diferents activitats formatives a persones en situació d’atur.

Dins de les polítiques de responsabilitat social que desenvolupem cada any, durant el 2012, hem considerat dirigir-les a un dels nostres principals stakeholders, les persones a les que formem, i en especial a aquelles que es troben en situació d’atur. D’aquesta forma volem ajudar-les a completar la seva formació i augmentar les possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral.

Per sol•licitar un seient solidari a un dels nostres cursos (disponibles a la nostra web: www.ingecal.cat/calendario/) cal enviar un mail a formacio@ingecal.cat, indicant les dades, la formació i experiència disponible i la data des de que la persona està a l’atur i el nom del curs al que desitja assistir. Els criteris per realitzar la selecció dels assistents són:

1. Persones que hagin treballat a clients d’INGECAL.
2. Persones que hagin assistit a cursos d’INGECAL.
3. Persones residents a Sant Cugat del Vallès.

INGECAL, empresa dedicada a la consultoria i formació de sistemes de gestió (qualitat, medi ambient, innovació, responsabilitat social, seguretat laboral, seguretat de la informació i gestió empresarial) des de fa 12 anys, disposa d’un equip de 16 persones, i manté activa una cartera de més de 500 clients i ha format a més de 6.000 persones.

Des de setembre de 2011, INGECAL té les seves instal•lacions, a Sant Cugat del Vallès.

Recentment aquesta iniciativa ha estat seleccionada per Foretica com una de les 36 iniciatives estatals aprovades del projecte Enterprise 2020.
Aquest projecte, recolzat per la Comissió Europea, es basa en la importància de desenvolupar models de negoci innovadors i que les empreses treballin durant la pròxima dècada, conjuntament amb els seus grups d’interès, en un pla d’acció que permeti aportar solucions davant els reptes que presenta una societat en un canvi continuo.

+ Info:

Sant Cugat formacio
Fotos signatrura
Foretica

Calendari

nov
14
Dj
9:00 Mètodes d’avaluació de proveïdors @ INGECAL
Mètodes d’avaluació de proveïdors @ INGECAL
nov 14 @ 9:00
<!--:ca-->Mètodes d’avaluació de proveïdors<!--:--><!--:es-->Métodos de evaluación de proveedores<!--:--><!--:en-->AF19032-ING-G2<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants diferents metodologies per avaluar i fer el seguiment dels proveïdors d’una forma eficient.
nov
19
Dm
9:00 UNE-EN ISO 13485 – Gestión de la... @ INGECAL
UNE-EN ISO 13485 – Gestión de la... @ INGECAL
nov 19 @ 9:00
<!--:ca-->UNE-EN ISO 13485 – Gestión de la calidad de los Productos Sanitarios<!--:--><!--:es-->UNE-EN ISO 13485 – Gestión de la calidad de los Productos Sanitarios<!--:--><!--:en-->AF19022-ING-G3<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar a los participantes los conceptos básicos para implantar un sistema de gestión de la calidad de acuerdo con la norma UNE-EN ISO 13485:2018 y capacitarlos para aplicar la gestión de la calidad en los[...]
nov
21
Dj
9:00 Bones pràctiques per treballar e... @ INGECAL
Bones pràctiques per treballar e... @ INGECAL
nov 21 @ 9:00
<!--:ca-->Bones pràctiques per treballar en un entorn GMP<!--:--><!--:es-->Buenas prácticas para trabajar en un entorno GMP<!--:--><!--:en-->AF19036-ING-G3<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els conceptes bàsics de les Normes de Correcta Fabricació (GMP: Good Manufacturing Practice) per a mantenir un correcte comportament en un entorn laboral de fabricació sota normativa GMP.
nov
26
Dm
9:00 ISO 45001 – Sistema de gestió de... @ INGECAL
ISO 45001 – Sistema de gestió de... @ INGECAL
nov 26 @ 9:00
<!--:ca-->ISO 45001 - Sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball<!--:--><!--:es-->ISO 45001 - Sistema de gestión de la seguridad y salud en el trabajo<!--:--><!--:en-->AF19035-ING-G2<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements bàsics d’un sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball d’acord amb els requisits de la norma ISO 45001:2018 que substitueix a l’OHSAS 18001.

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Sitios de interés

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.