Ajuntament de Sant Cugat i INGECAL signen conveni del SEIENT SOLIDARI

signatura conveni seient solidari

El dimecres 7 de novembre, l’alcaldessa de Sant Cugat , Mercè Conesa i el director d’Ingecal , Evaristo Gutierrrez van signar el conveni que permetrà l’accés gratuït als cursos de formació d’aquesta consultora als aturats santcugatencs.

INGECAL ha creat el Seient Solidari, per permetre a persones en situació d’atur, la participació gratuïta a les activitats formatives que organitzem. És un projecte que s’incorpora a les nostres actuacions a l’àmbit de la responsabilitat social corporativa, i que s’ha desenvolupat a partir d’un suggeriment intern d’una de les nostres col•laboradores.

Davant la situació econòmica i el número de persones aturades en Catalunya, INGECAL reservarà gratuïtament, un 20 % de les places de les diferents activitats formatives a persones en situació d’atur.

Dins de les polítiques de responsabilitat social que desenvolupem cada any, durant el 2012, hem considerat dirigir-les a un dels nostres principals stakeholders, les persones a les que formem, i en especial a aquelles que es troben en situació d’atur. D’aquesta forma volem ajudar-les a completar la seva formació i augmentar les possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral.

Per sol•licitar un seient solidari a un dels nostres cursos (disponibles a la nostra web: www.ingecal.cat/calendario/) cal enviar un mail a formacio@ingecal.cat, indicant les dades, la formació i experiència disponible i la data des de que la persona està a l’atur i el nom del curs al que desitja assistir. Els criteris per realitzar la selecció dels assistents són:

1. Persones que hagin treballat a clients d’INGECAL.
2. Persones que hagin assistit a cursos d’INGECAL.
3. Persones residents a Sant Cugat del Vallès.

INGECAL, empresa dedicada a la consultoria i formació de sistemes de gestió (qualitat, medi ambient, innovació, responsabilitat social, seguretat laboral, seguretat de la informació i gestió empresarial) des de fa 12 anys, disposa d’un equip de 16 persones, i manté activa una cartera de més de 500 clients i ha format a més de 6.000 persones.

Des de setembre de 2011, INGECAL té les seves instal•lacions, a Sant Cugat del Vallès.

Recentment aquesta iniciativa ha estat seleccionada per Foretica com una de les 36 iniciatives estatals aprovades del projecte Enterprise 2020.
Aquest projecte, recolzat per la Comissió Europea, es basa en la importància de desenvolupar models de negoci innovadors i que les empreses treballin durant la pròxima dècada, conjuntament amb els seus grups d’interès, en un pla d’acció que permeti aportar solucions davant els reptes que presenta una societat en un canvi continuo.

+ Info:

Sant Cugat formacio
Fotos signatrura
Foretica

Calendari

feb
26
Dm
9:00 Diseño y desarrollo de producto ... @ INGECAL
Diseño y desarrollo de producto ... @ INGECAL
feb 26 @ 9:00
<!--:ca-->Diseño y desarrollo de producto sanitario<!--:--><!--:es-->Diseño y desarrollo de producto sanitario<!--:--><!--:en-->AF19084-ING-G1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Conocer la sistemática para el diseño y desarrollo según los requisitos de la norma UNE-EN ISO 13485: 2018 y otros requisitos requeridos por la legislación de productos sanitarios en relación al diseño y desarrollo.
feb
28
Dj
9:00 ISO 45001 – Sistema de gestió de... @ INGECAL
ISO 45001 – Sistema de gestió de... @ INGECAL
feb 28 @ 9:00
<!--:ca-->ISO 45001 - Sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball<!--:--><!--:es-->ISO 45001 - Sistema de gestión de la seguridad y salud en el trabajo<!--:--><!--:en-->AF19035-ING-G1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements bàsics d’un sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball d’acord amb els requisits de la norma ISO 45001:2018 que substitueix a l’OHSAS 18001.
mar
4
Dl
14:30 Técnico en Gestión de la calidad... @ INGECAL
Técnico en Gestión de la calidad... @ INGECAL
mar 4 @ 14:30
<!--:ca-->Técnico en Gestión de la calidad de los Productos Sanitarios<!--:--><!--:es-->Técnico en Gestión de la calidad de los Productos Sanitarios<!--:--><!--:en-->AF19042-ING-G1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar a los participantes los conceptos necesarios para implantar un sistema de gestión de la calidad de acuerdo con la norma ISO 13485:2016 y capacitarlos para aplicar la gestión de la calidad con todos los[...]
mar
5
Dm
9:00 LOPDGDD – RGPD: Com aplicar la n... @ INGECAL
LOPDGDD – RGPD: Com aplicar la n... @ INGECAL
mar 5 @ 9:00
<!--:ca-->LOPDGDD – RGPD: Com aplicar la nova normativa de protecció de dades<!--:--><!--:es-->LOPDGDD – RGPD: Como aplicar la nueva normativa de protección de datos<!--:--><!--:en-->AF19031-ING-G1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Conèixer en profunditat la legislació de Protecció de Dades, tant el Reglament Europeo 2016/679 de Protecció de Dades (RGPD) com la llei espanyola LOPDGDD 3/2018. En especial, s’explica com afecta a les empreses i quins[...]

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Sitios de interés

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.