Nova ISO 22000:2018 Sistema de gestió de la seguretat alimentària

Posted Publicat per Administrador a Sin categoría     Comments No hi ha comentaris

S’ha publicat una nova edició de la norma ISO 22000:2018, sistemes de gestió de la seguretat alimentària: requisits per a qualsevol organització de la cadena alimentària , que substitueix la versió de 2005.

Two tomatos and Water

La nova edició ofereix una claredat d’entesa per a les milers d’empreses de tot el món que ja utilitzen l’estàndard. Les seves últimes millores inclouen:

  • Adopció de l’Estructura d’alt nivell comuna a tots els estàndards del sistema de gestió ISO, facilitant que les organitzacions combinin ISO 22000 amb altres sistemes de gestió (com ISO 9001 o ISO 14001).
  • Un nou enfocament del risc – com un concepte vital en el negoci alimentari – que distingeix entre el risc a nivell operatiu i el nivell de negoci del sistema de gestió.
  • Enllaços forts al Codex Alimentarius, un grup de treball alimentari de les Nacions Unides que desenvolupa directrius sobre seguretat alimentària per als governs.

El nou estàndard ofereix un control dinàmic dels riscos de la innocuïtat dels aliments que combina els següents elements claus generalment reconeguts: comunicació interactiva, gestió de sistemes, programes de prerequisits (PRPs) i els principis d’anàlisi de riscos i punts crítics de control (APPCC).

Les organitzacions certificades tenen tres anys per adaptar el seu sistema a la nova versió.

Per a més informació llegeix la Nota Informativa

Publicar comentari

*

Calendari

des
18
Dm
9:00 Mètodes per la gestió de riscos
Mètodes per la gestió de riscos
des 18 @ 9:00
<!--:ca-->Mètodes per la gestió de riscos<!--:--><!--:es-->Métodos para la gestión de riesgos<!--:--><!--:en-->AF18065-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar als participants els conceptes bàsics per implantar un sistema de gestió dels riscos segons els requisits de la norma ISO 9001:2015 i capacitar als assistents per poder iniciar l’aplicació d’aquest nou requisit.
des
20
Dj
9:00 Auditories de sistemes de gestió...
Auditories de sistemes de gestió...
des 20 @ 9:00
<!--:ca-->Auditories de sistemes de gestió integrats (Q, MA, SST)<!--:--><!--:es-->Auditorias de sistemas de gestión integrados (Q, MA, SST)<!--:--><!--:en-->AF18066-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d’un sistema de gestió integrat d’acord amb els requisits de les normes de referència ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018 tenint en compte els requisits de[...]

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.