Selfie pel Dia Europeu de la Diversitat 11 juny

Posted Publicat per ingecal a Novetats, RS a Ingecal     Comments Comentarios desactivados

Participa a la iniciativa Selfie pel dia Europeu de la Diversitat! INGECAL, empresa subscrita al Charter per la Diversitat us animem a  fer difusió dels vostres selfies amb la intenció de donar a conèixer la Diversitat a tots.

Aquesta campanya de la Fundació Diversitat vol que persones de diferent gènere, ètnia, discapacitat, raça, orientació sexual, religió, cultura, edat … etc, s’animin a compartir el seu # SelfieporlaDiversidad en un entorn divers i enriquidor com pocs, les xarxes socials.

L’objectiu d’aquesta campanya que arrenca avui és que la societat doni suport i prengui consciència que la diversitat forma part de tots. A través de la imatge creada per a aquest dia i amb el hashtag # SelfieporlaDiversidad es pretén que el màxim nombre de persones viralice el hashtag i pugi “auto-fotos” amb els seus companys, família, amics, etc. demostrant així que la Diversitat és a tot arreu. Sumant-nos així a la divertida tendència del “selfie”, però afegint riquesa al concepte amb la intenció de donar a conèixer la Diversitat a tots.

A més d’aquesta campanya, el Dia Europeu de la Diversitat, la Fundació Diversitat, entitat promoguda per Fundació Alares, celebrarà una jornada el proper 11 de juny a col · laboració amb La Secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat.

Puja el teu Selfie als teus xarxes socials favorites sempre utilitzant el hashtag # SelfieporlaDiversidad

 

Calendari

des
12
Dj
9:00 ISO 9001:2015 Requisits del sis... @ INGECAL
ISO 9001:2015 Requisits del sis... @ INGECAL
des 12 @ 9:00
<!--:ca-->ISO 9001:2015  Requisits del sistema de gestió de qualitat<!--:--><!--:es-->ISO 9001:2015 Requisitos del sistema de gestión de calidad<!--:--><!--:en-->AF19029-ING-G5<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar els conceptes necessaris per implantar un sistema de gestió de la qualitat d’acord amb la norma ISO 9001:2015 i capacitar-los per aplicar-la, tant a l’àmbit industrial com als serveis, amb una orientació a la[...]
des
18
Dc
9:00 ISO 9001:2015 Auditories interne... @ INGECAL
ISO 9001:2015 Auditories interne... @ INGECAL
des 18 @ 9:00
<!--:ca-->ISO 9001:2015 Auditories internes de qualitat<!--:--><!--:es-->ISO 9001:2015 Auditorías internas de calidad<!--:--><!--:en-->AF19001-ING-G4<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d’un sistema de gestió de la qualitat segons els requisits de la norma ISO 9001:2015 i tenint en compte els requisits de la norma de[...]
gen
16
Dj
9:00 Calibratge d’equips de mesura @ INGECAL
Calibratge d’equips de mesura @ INGECAL
gen 16 @ 9:00
<!--:ca-->Calibratge d’equips de mesura<!--:--><!--:es-->Calibración de equipos de medida<!--:--><!--:en-->AF20008-ING-G1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements bàsics d’un sistema de calibratge i control dels equips de mesura del seu sistema de gestió de la qualitat, d’acord als requisits de les normes ISO 9001 i ISO 17025.

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Sitios de interés

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.