Nuevo programa de formación 2018

Posted Publicat per Administrador a Sin categoría     Comments Comentarios desactivados

Ya está disponible el programa de formación con los cursos que impartiremos durante todo el año 2018.

programa de formacio 2018_

El nuevo programa incluye todos los cursos programados para 2018: presenciales, online y de modalidad mixta. Este año hemos introducido algunas novedades: Cursos sobre el nuevo Reglamento de Protección de datos, los nuevos Reglamentos de Productos Sanitarios, curso de modalidad mixta de Técnico en Gestión Ambiental, entre muchos otros.

Programa de Formación 2018

Calendari

sep
25
Mar
9:00 Contenido del expediente técnico...
Contenido del expediente técnico...
sep 25 a las 9:00
<!--:ca-->Contingut de l'expedient tècnic de productes sanitaris.<!--:--><!--:es-->Contenido del expediente técnico de productos sanitarios.<!--:--><!--:en-->AF18060-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per a l”elaboració, gestió i manteniment de l”expedient tècnic d”un producte sanitari.
15:00 Tècnic en Gestió Ambiental @ INGECAL
Tècnic en Gestió Ambiental @ INGECAL
sep 25 a las 15:00
<!--:ca-->Tècnic en Gestió Ambiental<!--:--><!--:es-->Tècnic en Gestió Ambiental<!--:--><!--:en-->AF18071-ING-Grup1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Facilitar als participants una visió àmplia sobre els aspectes i impactes ambientals derivats de l”activitat empresarial i les principals eines per a gestionar-los de cara al compliment legal i la millora contínua en les Organitzacions.
sep
27
Jue
9:00 Auditores internos de calidad IS... @ INGECAL
Auditores internos de calidad IS... @ INGECAL
sep 27 a las 9:00
<!--:ca-->Auditors interns de qualitat  ISO 9001:2015<!--:--><!--:es-->Auditores internos de calidad ISO 9001:2015<!--:--><!--:en-->AF18001-ING-Grup5<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d”un sistema de gestió de la qualitat segons els requisits de les normes ISO 9001 i tenint en compte els requisits de la norma de[...]
oct
2
Mar
9:00 Aprende a tramitar la bonificaci... @ INGECAL
Aprende a tramitar la bonificaci... @ INGECAL
oct 2 a las 9:00
<!--:ca-->Aprèn a tramitar la bonificació de la formació a la teva empresa<!--:--><!--:es-->Aprende a tramitar la bonificación de la formación en tu empresa<!--:--><!--:en-->AF18002-ING-Grup3<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements bàsics per a la utilització de l’aplicatiu telemàtic de gestió de les bonificacions de la FUNDAE (antiga Fundació Tripartita) i la normativa actual aplicable sobre Formació Programada per les Empreses.

Ver Calendario

. Inscripción Formación

Documentación Formación

Herramientas Ingecal

Formación on-line

Webs de Ingecal

Darreres entrades

Log In

Debe registrarse.