INGECAL renueva su compromiso con la Fundación Josep Carreras

Posted Publicat per ingecal a Novetats, RS a Ingecal     Comments Comentarios desactivados

INGECAL, ha renovado su compromiso con la Fundació Josep Carreras contra la Leucemia.

 

2018_SOCIA

Desde hace más de 25 años, la Fundación Josep Carreras persigue un solo objetivo: conseguir que la leucemia sea, algún día, una enfermedad 100% curable. Aunque se han obtenido grandes avances científicos en los últimos años, la leucemia todavía es una enfermedad fatal para el 25% de los niños y para la mitad de los adultos.

El Plan Empresas Socias agrupa en tres niveles a todas aquellas empresas que se comprometen a hacer una aportación anual a partir de 1500 .

Formar parte del Plan Empresas Socias permite dar a conocer el compromiso de una empresa con la curación de la leucemia.

Calendari

sep
25
Mar
9:00 Contenido del expediente técnico...
Contenido del expediente técnico...
sep 25 a las 9:00
<!--:ca-->Contingut de l'expedient tècnic de productes sanitaris.<!--:--><!--:es-->Contenido del expediente técnico de productos sanitarios.<!--:--><!--:en-->AF18060-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per a l”elaboració, gestió i manteniment de l”expedient tècnic d”un producte sanitari.
15:00 Tècnic en Gestió Ambiental @ INGECAL
Tècnic en Gestió Ambiental @ INGECAL
sep 25 a las 15:00
<!--:ca-->Tècnic en Gestió Ambiental<!--:--><!--:es-->Tècnic en Gestió Ambiental<!--:--><!--:en-->AF18071-ING-Grup1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Facilitar als participants una visió àmplia sobre els aspectes i impactes ambientals derivats de l”activitat empresarial i les principals eines per a gestionar-los de cara al compliment legal i la millora contínua en les Organitzacions.
sep
27
Jue
9:00 Auditores internos de calidad IS... @ INGECAL
Auditores internos de calidad IS... @ INGECAL
sep 27 a las 9:00
<!--:ca-->Auditors interns de qualitat  ISO 9001:2015<!--:--><!--:es-->Auditores internos de calidad ISO 9001:2015<!--:--><!--:en-->AF18001-ING-Grup5<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d”un sistema de gestió de la qualitat segons els requisits de les normes ISO 9001 i tenint en compte els requisits de la norma de[...]
oct
2
Mar
9:00 Aprende a tramitar la bonificaci... @ INGECAL
Aprende a tramitar la bonificaci... @ INGECAL
oct 2 a las 9:00
<!--:ca-->Aprèn a tramitar la bonificació de la formació a la teva empresa<!--:--><!--:es-->Aprende a tramitar la bonificación de la formación en tu empresa<!--:--><!--:en-->AF18002-ING-Grup3<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements bàsics per a la utilització de l’aplicatiu telemàtic de gestió de les bonificacions de la FUNDAE (antiga Fundació Tripartita) i la normativa actual aplicable sobre Formació Programada per les Empreses.

Ver Calendario

. Inscripción Formación

Documentación Formación

Herramientas Ingecal

Formación on-line

Webs de Ingecal

Darreres entrades

Log In

Debe registrarse.