XVII JORNADA INGECAL

Posted Publicat per Administrador a Sin categoría     Comments No hi ha comentaris

El passat 9 de Novembre vam celebrar la XVII Jornada Ingecal, amb un gran èxit de participació.

foto_jor_dest

Aquest any hem parlat de l’evolució dels sistemes de gestió a les organitzacions.

Vam tractar temes com l’entorn VUCA (volatilitat, incertesa, complexitat, ambigüitat), la implicació de les organitzacions en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, Empresa saludable, Agilitat, LEAN, SCRUM, Economia circular, Continuïtat del negoci, Compliance i el nou Reglament de Protecció de Dades Personals.

La segona part de la jornada va consistir en una activitat participativa per descriure cadascuna de les diferents generacions que conviuen a les organitzacions actualment. Tant assistents com organitzadors ens vam separar en grups segons la  nostra edat per parlar d’un seguit de temes que ens descriuen com a generació. Finalment es van posar en comú totes les idees aportades per cada grup.

A més, durant tota la jornada vam comptar amb una professional que va representar els diferents conceptes que es van tractar a la jornada en murals mitjançant Visual Thinking.

Publicar comentari

*

Calendari

des
18
Dm
9:00 Mètodes per la gestió de riscos
Mètodes per la gestió de riscos
des 18 @ 9:00
<!--:ca-->Mètodes per la gestió de riscos<!--:--><!--:es-->Métodos para la gestión de riesgos<!--:--><!--:en-->AF18065-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar als participants els conceptes bàsics per implantar un sistema de gestió dels riscos segons els requisits de la norma ISO 9001:2015 i capacitar als assistents per poder iniciar l’aplicació d’aquest nou requisit.
des
20
Dj
9:00 Auditories de sistemes de gestió...
Auditories de sistemes de gestió...
des 20 @ 9:00
<!--:ca-->Auditories de sistemes de gestió integrats (Q, MA, SST)<!--:--><!--:es-->Auditorias de sistemas de gestión integrados (Q, MA, SST)<!--:--><!--:en-->AF18066-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d’un sistema de gestió integrat d’acord amb els requisits de les normes de referència ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018 tenint en compte els requisits de[...]

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.