Nova ISO 19011:2018 – Guia per auditar sistemes de gestió

Posted Publicat per Administrador a Sin categoría     Comments No hi ha comentaris

Recentment s’ha publicat la tercera edició de la norma ISO 190011:2018 – Guia per auditar sistemes de gestió, que  substitueix la segona edició (ISO 19011: 2011), que ha estat revisada tècnicament.

 Audit (аудит). Печать и оттиск

Des de la publicació de la segona edició d’aquest document el 2011, s’han publicat diverses normes de sistemes de gestió, moltes d’elles amb una estructura comuna (estructura d’alt nivell), requisits bàsics idèntics i termes i definicions comuns. Com a resultat, és necessari considerar un enfocament més ampli de les auditories de sistemes de gestió, a més d’oferir orientacions més genèriques.

Els principals canvis que incorpora la nova versió de la norma són:

  • Incorporació de l’enfocament basat en el risc als principis d’auditoria.
  • Ampliació de l’orientació en la gestió dels programes d’auditories i sobre la realització d’una auditoria, en particular la secció sobre planificació d’auditoria.
  • Ampliació dels requisits genèrics de competència dels auditors.
  • Eliminació de l’annex sobre els requisits de competència per auditories de disciplines específiques.
  • Ampliació l’annex per proporcionar orientacions sobre conceptes d’auditoria (nous) com context d’organització, lideratge i compromís, auditories virtuals, compliment i cadena de subministrament.

Per a més informació llegiu la Nota Informativa

Publicar comentari

*

Calendari

des
18
Dm
9:00 Mètodes per la gestió de riscos
Mètodes per la gestió de riscos
des 18 @ 9:00
<!--:ca-->Mètodes per la gestió de riscos<!--:--><!--:es-->Métodos para la gestión de riesgos<!--:--><!--:en-->AF18065-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar als participants els conceptes bàsics per implantar un sistema de gestió dels riscos segons els requisits de la norma ISO 9001:2015 i capacitar als assistents per poder iniciar l’aplicació d’aquest nou requisit.
des
20
Dj
9:00 Auditories de sistemes de gestió...
Auditories de sistemes de gestió...
des 20 @ 9:00
<!--:ca-->Auditories de sistemes de gestió integrats (Q, MA, SST)<!--:--><!--:es-->Auditorias de sistemas de gestión integrados (Q, MA, SST)<!--:--><!--:en-->AF18066-ING-Grup1<!--:--> @ Barcelona | Espanya
Aportar els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d’un sistema de gestió integrat d’acord amb els requisits de les normes de referència ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018 tenint en compte els requisits de[...]

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.