Evaristo Gutiérrez participa a la Jornada tècnica sobre la gestió de la qualitat i de riscos per la seguretat del pacient d’Applus+

Posted Publicat per Administrador a Sin categoría     Comments Comentarios desactivados

El passat dia 22 de juny, Applus+ Certification va organitzar una jornada tècnica sobre la Gestió de la Qualitat i de riscos per a la Seguretat del Pacient, sota les normes ISO 9001: 2015 i UNE 179003: 2013. La sessió va estar adreçada a professionals del sector sanitari.

jornada applus+

La jornada va comptar amb la participació de diversos professionals del sector sanitari i d’Evaristo Gutiérrez, director d’Ingecal, que va explicar els avantatges i el valor de disposar d’un sistema de gestió de riscos per a la seguretat del pacient donant compliment a la norma UNE 179003.

A la jornada va assistir un gran nombre de professionals que van poder conèixer les experiències d’altres centres en el camí cap a la minimització dels riscos per a la seguretat del pacient i la important interrelació que existeix, en els plantejaments bàsics, entre la gestió de riscos i oportunitats, que indica la norma ISO 9001: 2015, i la norma UNE 179003 en la gestió dels serveis assistencials i no assistencials dins el sector sanitari.

Per a més informació Noticias Applus+

Calendari

abr
5
Dj
9:00 Calibratge d’equips de mesura @ INGECAL
Calibratge d’equips de mesura @ INGECAL
abr 5 @ 9:00
<!--:ca-->Calibratge d'equips de mesura<!--:--><!--:es-->Calibración de equipos de medida<!--:--><!--:en-->AF18008-ING-Grup2<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements bàsics d”un sistema de calibratge i control dels equips de mesura del seu sistema de gestió de la qualitat, d”acord als requisits ISO 9001 i ISO 17025.
abr
9
Dl
15:00 Tècnic en gestió de qualitat @ INGECAL
Tècnic en gestió de qualitat @ INGECAL
abr 9 @ 15:00
<!--:ca-->Tècnic en gestió de qualitat<!--:--><!--:es-->Técnico en gestión de calidad<!--:--><!--:en-->AF18160-ING-Grup1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Facilitar als participants una visió àmplia del sistemes de gestió de la qualitat més avançats i sol·licitats per les organitzacions tant industrials com de serveis. S”aborden les principals eines i tècniques de millora contínua.
abr
10
Dm
9:00 ISO 9001:2015 Canvis i eines per... @ INGECAL
ISO 9001:2015 Canvis i eines per... @ INGECAL
abr 10 @ 9:00
<!--:ca-->ISO 9001:2015 Canvis i eines per implantar-los<!--:--><!--:es-->ISO 9001:2015 Cambios y herramientas para implantarlos<!--:--><!--:en-->AF18028-ING-Grup2<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Explicar els principals canvis de la nova versió de la norma ISO 9001:2015, que incorpora modificacions significatives respecte a la versió anterior. Facilitar eines per la implantació dels nous requisits contemplats a la norma.
abr
12
Dj
9:00 Eines LEAN: 5S, VSM, KANBAN, JIT... @ INGECAL
Eines LEAN: 5S, VSM, KANBAN, JIT... @ INGECAL
abr 12 @ 9:00
<!--:ca-->Eines LEAN: 5S, VSM, KANBAN, JIT, SMED, TPM<!--:--><!--:es-->Herramientas LEAN: 5S, VSM, KANBAN, JIT, SMED, TPM<!--:--><!--:en-->AF18014-ING-Grup1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els conceptes bàsics per implementar la filosofia LEAN, i entendre com es pot configurar la cadena de valor d’una organització, per tal d’obtenir resultats òptims dels processos, amb la millor qualitat, els[...]

Veure Calendari

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.