Evaristo Gutiérrez participa a la Jornada tècnica sobre la gestió de la qualitat i de riscos per la seguretat del pacient d’Applus+

Posted Publicat per Administrador a Sin categoría     Comments No hi ha comentaris

El passat dia 22 de juny, Applus+ Certification va organitzar una jornada tècnica sobre la Gestió de la Qualitat i de riscos per a la Seguretat del Pacient, sota les normes ISO 9001: 2015 i UNE 179003: 2013. La sessió va estar adreçada a professionals del sector sanitari.

jornada applus+

La jornada va comptar amb la participació de diversos professionals del sector sanitari i d’Evaristo Gutiérrez, director d’Ingecal, que va explicar els avantatges i el valor de disposar d’un sistema de gestió de riscos per a la seguretat del pacient donant compliment a la norma UNE 179003.

A la jornada va assistir un gran nombre de professionals que van poder conèixer les experiències d’altres centres en el camí cap a la minimització dels riscos per a la seguretat del pacient i la important interrelació que existeix, en els plantejaments bàsics, entre la gestió de riscos i oportunitats, que indica la norma ISO 9001: 2015, i la norma UNE 179003 en la gestió dels serveis assistencials i no assistencials dins el sector sanitari.

Per a més informació Noticias Applus+

Publicar comentari

*

Calendari

Sep
7
Thu
9:00 Auditors interns de Seguretat la... @ INGECAL
Auditors interns de Seguretat la... @ INGECAL
Sep 7 @ 9:00
<!--:ca-->Auditors interns de Seguretat laboral OHSAS 18001<!--:--><!--:es-->Auditors interns de Seguretat laboral OHSAS 18001<!--:--><!--:en-->AF17130-ING-Grup1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d’un sistema de gestió de seguretat i salut laboral segons els requisits de l’especificació OHSAS 18001 i tenint en compte els requisits de la norma[...]
Sep
14
Thu
9:00 Contingut de l’expedient tècnic ... @ INGECAL
Contingut de l’expedient tècnic ... @ INGECAL
Sep 14 @ 9:00
<!--:ca-->Contingut de l'expedient tècnic de productes sanitaris<!--:--><!--:es-->Contenido del expediente técnico de productos sanitarios<!--:--><!--:en-->AF17009-ING-GRUP1<!--:--> @ INGECAL | Sant Cugat del Valles | Barcelona | Espanya
Aportar als participants els coneixements necessaris per a l”elaboració, gestió i manteniment de l”expedient tècnic d”un producte sanitari.
Sep
19
Tue
9:00 Calibratge d’equips de mesura @ INGECAL
Calibratge d’equips de mesura @ INGECAL
Sep 19 @ 9:00 – 18:00
Aportar als participants els coneixements bàsics d’un sistema de calibratge i control dels equips de mesura del seu sistema de gestió de la qualitat, d’acord als requisits de les normes ISO 9001 i ISO 17025.[...]
Sep
21
Thu
9:00 Gestió per processos i indicadors @ INGECAL
Gestió per processos i indicadors @ INGECAL
Sep 21 @ 9:00 – 18:00
Aportar als participants els conceptes bàsics per implantar i millorar un sistema de gestió per processos i els indicadors associats, tant a l’àmbit industrial, com dels serveis. gestio-per-processos-i-indicadors

View Calendar

. Inscripció Formació

Documentació Formació

Eines Ingecal

Formació on-line

Webs d'Ingecal

Darreres entrades

Log In

Si us plau, registri's.